среда, 25. јун 2014.

Kombi prevoz za selidbe klavira

Svi vrlo dobro znamo da su klaviri osetljivi muzički instrumenti koji zahtevaju oprez, tako da su selidbe klavira specifične u tom smislu da ih je neophodno dobro obezbediti da se ne bi oštetili prilikom transporta.

Kada se prebacuje klavir sa jedne na drugu lokaciju, obično u Beogradu, treba se pre svega postarati da on bude bezbedan od bilo kakvih spoljnih uticaja.

Zatim, u zavisnosti odakle se klavir seli, neophodno je dobro i pažljivo odraditi prebacivanje iz kuće, stana ili bilo kog drugog prostora klavir do kombija ili kamiona.

Za tu namenu se koriste i specijalna kolica na koja se klavir postavi i na taj način se prevozi po ulici od - do kamiona ili kombija i u - iz stana ili kuće.

Ivice klavira se obezbeđuju kao dodatna sigurnost prilikom transporta.

Kamioni baš kao i kombi vozila poseduju i dodatne bezbedonosne alata i priključke kako bi selidba klavira prošla na najbolji način i da ne bi došlo do tumbanja ili bilo kakvog pomeranja dok se klavir prevozi kombijem.

Mogu se vršiti selidve koncertnih klavira, običnih, prevoz pianina...

Agencija za selidbe u Beogradu vrši i besplatnu procenu selidbe koja se odnosi na sve usluge selidbe a ne samo na prevoz i selidbe pianina i klavira

Нема коментара:

Постави коментар